Disclaimer

De gegevens die u invoert op de website van Proline trampolines zullen alleen gebruikt worden voor de afhandeling van uw bestelling of voor het toesturen van aangevraagde informatie. Uw gegevens zullen niet verkocht worden aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden dan waar u om gevraagd heeft.

Algemeen

Wanneer u onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. In deze Privacy Statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.

Welke gegevens worden door Proline trampolines verwerkt?

Enerzijds zijn dit gegevens die u zelf invult op het invulscherm indien u een bestelling via de site doet. Deze gegevens betreffen uw identiteit (zoals naam, adres, e-mail etc.). Alsook gegevens die in verband staan met de door uw gekozen wijze van betalen. Anderzijds zijn dit de zogenaamde "verkeersgegevens" van de bezoekers van de site. Zo wordt het IP adres van uw computer geregistreerd.

Wat doet Kidstoys.be met uw gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:
  1. Het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres;
  2. Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van site;
  3. Het kunnen doen van (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbulletins. Dit alleen in het geval u daar toestemming voor gegeven heeft.
De persoonsgegevens worden alleen voor bovengestelde doelen verwerkt.

Beveiliging

Alle gegevens worden naar beveiligde servers verstuurd. Proline trampolines hanteert hierbij een beveiligingsniveau dat passend is bij de aard van de te beschermen gegevens.

Uw rechten

U kunt altijd aan Proline trampolines vragen welke gegevens over u worden verwerkt. Hiertoe kunt u een e-mail sturen. Ook kunt u via e-mail aan Proline trampolines vragen verbeteringen, aanvullingen of andere correcties aan te brengen, die Proline trampolines zo spoedig mogelijk zal verwerken. Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie, aanbiedingen of evaluaties dan kunt u via e-mail Proline trampolines hiervan op de hoogte stellen.

Vragen over het privacy beleid van Proline trampolines

Voor alle andere vragen die u mocht hebben over het privacy beleid van Proline trampolines kunt u een email sturen via ons contactformulier of bellen naar +32 (0)11 59 29 29