En als ik niet tevreden ben?

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over artikel van Attractieverkoop.
We kunnen het haast niet voorstellen, maar ondanks onze uiterste zorg om duidelijke foto´s en artikelomschrijvingen te geven, kan het voorvallen dat u niet tevreden bent.

Mocht u problemen ervaren bij uw product of om een andere reden ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Er is immers niets mooier dan een tevreden klant!

Uiteraard heeft u ook steeds het recht om, en dit binnen de 7 dagen na ontvangst van de goederen, bepaalde artikels die niet voldoen aan ons retour te sturen. Let op, de retourkosten worden door u gedragen.

Indien u het wenst kunnen wij een bepaald artikel terug laten ophalen. De kosten hiervoor worden in mindering gebracht van het te crediteren artikel. Aangerekende port-, verzend-, of leveringskosten worden nooit terugbetaald.

Bij het retour sturen dient in ieder geval aan de volgende voorwaarden te worden voldaan :
1. Artikelen verkeren in originele staat en worden inclusief onbeschadigde originele productverpakking in een deugelijke verzenddoos retour gezonden.
2. De geroutourneerde artikelen zijn niet gebruikt en vrij van gebruiksporen.
3. Je draagt zelf zorg voor een deugelijke retourzending. De artikelen zijn goed verpakt en het bewijs van verzending moet je bewaren.

OPGELET : Indien er aan één van de eerste twee voorwaarden niet voldaan is zal er niet overgegaan worden tot terug betaling! Voor bepaalde bestelde goederen die niet standaard in ons gamma aanwezig zijn en waarvoor wij zelf een bestelling moeten plaatsen geld het recht op retour niet. Informeer u steeds op voorhand of u de bestelling kan retourneren.